Reglament

 

Entrega de trofeus:

Es donarà trofeu als tres primers homes i les tres primeres dones de la general.

El mateix es farà als podis locals.

Pel que fa a les categories, s'entregarà trofeu al primer de cada categoría. Masculí i femení


Cessió de Dades

En inscriure’s a l'esdeveniment esportiu del dia 4 de març de 2018  en qualsevol de les seves modalitats, els participants donen el seu consentiment per a què l'organització, per si mateixa o mitjançant terceres entitats, tracti automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. D’acord amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant té el dret d’accedir a aquests fitxers a l’objecte de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial el seu contingut. Per fer-ho, hauran de sol·licitar-ho per escrit a l’organització de la cursa.

Així mateix i d’acord als interessos esportius, de promoció, distribució i explotació de l'esdeveniment  (reproducció de fotografies de la prova, publicació de llistats classificatoris, etc.) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc.) i, sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general, la marca esportiva realitzada i la seva imatge.

Conforme disposa l’article 11 de la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant autoritza la cessió de dades de caràcter personal a tercers, exclusivament per a la finalitat d’organització d’esdeveniments esportius, a tercers dedicats fonamentalment a l’àmbit de l’organització d’esdeveniments esportius. Aquesta autorització té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, i en qualsevol moment es podrà denegar el consentiment prestat o exercitar qualsevol dels drets esmentats a través dels canals detallats en el paràgraf anterior.